Nejnovější recenze ze sekce Čtečky čárových kódů
- pracuje dle očekávání
pracuje dle očekávání
- chybí čeština, odkaz na stránky výrobce s češtinou není
mám to co jsem očekával
- Jednoduchá instalace a nastavení.
- Česká příručka by neuškodila.
Potřeboval jsem jednoduchou a levnou čtečku kódů. Snad bude tato sloužit dobře. Chvilku mě trvalo nastavení. Ale po přelouskání anglického návodu jsem zjistil že si stačí vytisknout asi čtyři stránky s kódy a potom postupně snímat kódy podle nastavení funkcí které potřebujete. Je to velmi jednoduché a rychlé. Kdyby byla k čtečce již zmíněná česká příručka (alespoň rychlá) bylo by vše ještě jednodušší. Tak snad příště. Ještě dodatek. Čtečku používám ve spojení s programem POHODA Kasa a funkčnost je 100%.
- cena, černá barva a usb připojení
- nastavení SW
aplikace dodané k nastavení jsou složité a dodnes jsem nepochopil jak nastavit aby čtečka četla kód v nastavení české klávesnice, čte správně pouze když přepnu na anglickou nebo když zmáčku shift. Občas kdyzž nedojde den k jejímu použití je třeba ji vytáhnout z portu a znova zasunout, jako by se uspala nejak. Jinak za tu cenu v podstatě plní svůj účel.
Celkem normální
vyhovující
- spolehlivost snímání
- slabý držák, konstrukčně špatné provedení
Spolehlivý přístroj se špatně konstruovaným držákem, vyžaduje značnou opatrnost zacházení, jinak snímač lehce vypadne.
- jednoduché ovládání
- nevím
kvalita za zajímavou cenu
- Kvalitní materiál , bezproblémové
- Tlačítko na snímání by mohlo být zespoda
- kvalitní výrobek
- nevím
Pár výrobků od tohoto výrobce již používám a jsou kvalitní a dobře ergonomicky vyrobené. Určitě doporučuji tento výrobek i ostatním, je výborný.
Před koupi je třeba si dávat pozor na propojení s počítačem. Výrobce prodává více možnosti.
- cena / výkon
- možná trochu lepší stojánek pro uchycení
super snímá i v pohybu zboží ve stroji
- cena / výkon
- z manuálu nebylo zřejmé jak se přístroj dobíjí, až později po reklamaci náhodně jsme přišli na to, že je třeba "dvojklik" na levý mikrospínač na prosvětleném oválu stojánku, aby započalo dobíjení - indikuje červená dioda na čtečce
dobré za tu cenu
- funguje bez problémů
- při připojení přes USB nepotřebuje přídavné napájení
- plně funkční i s 5m prodlužovacím USB kabelem
- bez české dokumentace
Pokud se vyznáte v konfiguraci čteček EAN, lze do poručit bez výhrad, jinak budete při uvádění do provozu potřebovat pomoc. Po prvním nastavení funkčnost 100%.
Čtení kódů jenom z velké blízkosti, díky tomu čtení kódů na kulatém obalu prakticky nemožné.
- na obcasnou praci.
- musi se mackat po kazdem kodu tlacitko
- tlacitko blbe umistene nahore
- dodava se neuplny manual (napriklad tam neni jak vypnout hlasity beep)
- nepodporuje ceskou klavesnici.
- poruchova
Na obcasnou praci tak do 100 polozek. Pak s ni mrsknete do kouta a podate vypoved. Kdyby stala 1000kc tak by to bylo dobre ale za cenu vyssi ne.
Pouzivame rok a je to utrpeni za tu dobu uz 5 kousku chciplo. Abych nezapomel je velice hlasita takze z pipani pokud nevypnete za chvili zesilite. Nevhodne do Openspace. Rozhodne spatna koupe.
- funkčnost = cena
- bez stojanu
příznivá cena
- spolehlivé načítání
- jednoduchá konfigurace
- u poslední dodávky místo kofiguračního manuálu pouze leták (údajně jde nastavovat přes SW MetroSet2)
dobrý poměr cena/výkon
Nutnost
- Funguje.
- Dá se používat v ruce, dá se vložit do posuvného stojanu, dá se připevnit na stůl pevně.
- Má více koncovek, já jsem si vybral USB.
- Moje cena z Mironetu byla dobrá, doručení do tří dnů, problém žádný nebyl.
- Do Win7 se nainstaluje bez problémů.
- Zdá se mi, že vlastní sníbač nedrží ve stojánku nijak pevně. Je prostě konstruován tak, aby se vše pohybuvalo kolem něj a nic do něj nevráželo. To je u mne na stole splněno.
Vybral jsem si ho podle ceny, potřeboval jsem připojení přes USB. Kdybych nemusel měnit počítač (s WIN 98), tak by mi stačil starý snímač. Nový funguje stejně, ale starý prostě připojit nešel.
Vzhledem k úrovni cen jsem koupil dobře.
Zobrazuji 141 - 159 ze 159 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 7 [ 8 ]